EPG for BTV CINEMA - IPTV Box < Back

Timezone: GMT+
EPG for BTV CINEMA
Date Start Long Title Description Detailed description
19-05-2022  05:00   02:30 (8%)  Примамката  трилър, криминален, САЩ, 2012. Режисьор: Стефан Рузовицки. В ролите: Ерик Бана, Оливия Уайлд, Чарли Хънъм, Сиси Спейсек, Крис Кристофърсън, Алисан Греам  Обаятелният крадец Адисън и изкусителната му сестра Лиза бягат през мразовитата канадска провинция с торба, пълна с пари от обир на казино. Попаднали в сърцето на смъртоносна снежна буря, те се разделят в отчаян опит да прекосят границата. Междувременно несполучилият боксьор Джей току що е излязъл от затвора и се е отправил към вкъщи, за да посрещне Деня на благодарността с майка си и баща си.
19-05-2022  07:30   02:00   Случаите на Поаро  сез. 3, еп. 1 и 2, мистерия, криминален, Великобритания, 1989. В ролите: Дейвид Суше, Хю Фрейзър, Филип Джаксън  Сериал, посветен на световно известния литературен герой-детектив Еркюл Поаро, създадена по безсмъртните произведения на Агата Кристи, върната отново към живот чрез очарователните едночасови епизоди с участието на Хю Фрейзър и Филип Джаксън. Най-известният детектив в литературата, измислен от брилянтната Агата Кристи, обикаля света и противопоставя ума и опита си на убийци и похитители, затворници и конспиратори, крадци и измамници.
19-05-2022  09:30   02:00    К-9  криминален, комедия, екшън, САЩ, 1989. Режисьор: Род Даниъл. В ролите: Джим Белуши, Мел Харис, Кевин Тай, Ед О`Нийл  За да хване укриващ се от правосъдието престъпник, един детектив-особняк използва полицейско куче с необичайно интелигентно поведение. Екстравагантното ченге Дули има нужда от помощ, за да открие наркодилър, който се е опитал да го убие. "Приятел" му дава куче на име Джери Лий, тренирано да надушва наркотици. С негова помощ Дули се залавя да вкара врага си зад решетките, но Джери Лий има собствен характер и работи само тогава, когато пожелае.
19-05-2022  11:30   02:15   Бари Сийл:Наркотрафикантът  трилър, криминален, биографичен, САЩ, 2017. Режисьор: Дъг Лайман. В ролите: Том Круз, Донъл Глийсън, Джеси Племънс, Лола Кърк, Сара Райт, Джонатан Ясков  Американският пилот Бари Сийл съвместява работата си за правителството с тази на наркодилър през 1980-те години. Сийл е пилот в гражданската авиация на САЩ през 80-те години на ХХ в., има жена и две деца и животът му не може да бъде по-подреден и предсказуем-докато с него не се свързва Монти Шафър от ЦРУ. Именно опитен летец като Бари е нужен на разузнаването, за да събере информация за най-непристъпните кътчета на Централна Америка.
19-05-2022  13:45   01:45   Между шамарите  комедия, САЩ, 2017. Режисьор: Ричи Кийн. В ролите: Aйс Кюб, Чарли Дей, Трейси Морган, Джилиан Бел, Дийн Норис  Последният учебен ден е, но предстоят съкращения на персонала в гимназия "Рузвелт". Двама от най-всеотдайните учители в училището-миролюбивият преподавател по английски г-н Кембъл и агресивният преподавател по история г-н Стрикланд, са в списъка на възможните потърпевши. Всеки един трябва са се бори за оцеляване.